Menu Close

Renault Austral – SUV-ul techno al curentului «Nouvelle Vague»

Renault Austral
  • Renault dezvăluie modelul Austral, noul său model SUV electrificat.
  • High-tech, eficient și conectat: întruchipează spiritul Renaulution și al curentului «Nouvelle Vague» în segmentul C SUV.
  • Noul Austral introduce o nouă versiune cu aspect sportiv, Esprit Alpine, disponibilă pentru prima dată pe un vehicul din gama Renault.
  • Construit pe platforma CMF-CD, dezvoltată în cadrul Alianței și aflată la a treia generație, Noul Austral oferă diverse tehnologii de electrificare, inclusiv un nou motor E-TECH Full Hybrid.
  • Mai modern și mai tehnologizat, Noul Austral oferă până la 32 de sisteme de asistență la condus, avansate, proactive și inteligente care includ 4CONTROL Advanced.
  • Mai conectat, ecranul OpenR înglobează sistemul multimedia OpenR Link, care oferă cele mai bune servicii și aplicații Google.

Design „SENSUAL TECH

Design exterior: un SUV atletic

Noul Renault Austral îmbină elementele distinctive ale modelelor SUV cu noile principii de design „sensual tech” ale Renault: silueta sa curbată și senzuală se potrivește elegant cu liniile geometrice puternice și detaliile structurale precum stopurile LED cu tehnologie micro-optică  și paternul diamantat integrat în blocurile optice față.

Modelul emană un sentiment sporit de calitate, întărit de liniile geometrice atent marcate, și se mândrește cu proporții ideale care transmit un sentiment de spațiu atunci când este privit din exterior.

Noul Austral vine în șapte culori de caroserie. Versiunea Esprit Alpine prezintă, de asemenea, o culoare exclusivă, Satin Shale Grey, care ajută la accentuarea aspectului său atletic.

Echiparea de nivel superior include un finisaj bi-ton ca și caracteristică standard.

Vehiculul își face simțită prezența și prin roțile impunătoare, cu jante distinctive de 17 până la 20 de inci, majoritatea diamantate. Toate afișează în centru noul logo Renault din aluminiu mat.

Design interior: un spațiu plin de tehnologie

Cockpit-ul high-tech al Noului Renault Austral este construit în jurul ecranului OpenR care combină afișajul instrumentarului de bord de 12,3 inci cu ecranul multimedia vertical de 12 inci. Noul Head Up Display de 9,3 inci, proiectat pe parbriz, se adaugă la numărul total de ecrane disponibile la bord.

Luminozitatea cu autoreglare și calitățile reflectorizante optimizate au făcut să nu mai fie nevoie de viziera de protecție suplimentară a panoului de bord, eliberând astfel spațiul și dând ansamblului un efect de plutire foarte modern.

Noul Austral dispune și de consola centrală de înalt confort. Elegantă și cu un stil modern, creează o divizare subtilă a spaţiului între șofer și pasagerul din față. De asemenea, găzduiește o cotieră simplificată care face utilizarea ecranului multimedia mai confortabilă. Cotiera include un slot pentru telefon cu posibilitatea de încărcare prin inducție și stocare practică de zi cu zi.

În funcție de versiunea și opțiunile alese, interiorul Noului Austral este prevăzut cu lemn veritabil, piele, Alcantara, material textil spumat, materiale tapițate plăcute la atingere și decorațiuni lăcuite în Black Grand Brillant și Satin Chrome. Materiale gratificante și calitative care dau căldură și rafinament habitaclului.

Pachetul complet este îmbunătățit prin adăugarea sistemului de iluminat personalizabil cunoscut sub numele de LIVING LIGHTS.

Platformă și motoare: mai puține emisii CO2, mai multă bucurie

Platformă nouă, performanțe noi

Noul Austral este primul model Renault care beneficiază de tot ceea ce are de oferit noua platformă CMF-CD a Alianței. Noua platformă CMF-CD anunță o revizuire completă a liniilor caracteristice segmente compacte și high-end pentru mărcile internaționale ale Alianței.

Noul șasiu Austral vine în două versiuni: fascicul de torsiune flexibil pentru modelele cu două roți directoare și o axă spate cu multibraț cu 4CONTROL Advanced pentru patru roți directoare.

În versiunea cu patru roți directoare, diametrul de viraj est de doar 10,1 metri, pentru o manevrabilitate în oraș comparabilă cu cea a unui vehicul urban. Vorbim de a treia generație a acestui sistem 4CONTROL, care a fost îmbunătățit constant de la crearea sa în urmă cu cincisprezece ani și este încă de neegalat.

Caroseria Noului Austral este mai rigidă, sistemul anti-ruliu a fost îmbunătățit, iar șasiul este mai ușor, dar și mai robust, pentru cel mai bun raport confort/eficiență/reactivitate de pe piață.

Cele mai bune motoare în termeni de eficiență și emisii

Noul Renault Austral beneficiază de o gamă de motoare inovatoare cu o nouă generație a sistemului E-TECH Hybrid pe o rețea de 400 V și care dezvoltă până la 200 CP, precum și alte două motoare pe benzină: un Mild Hybrid Advanced 48V cu 130 CP și un Mild Hybrid 12V de 140 și 160 CP.

Noul Renault Austral: mai mult decât o mașină, un serviciu veritabil

SUV tehno al curentului „Nouvelle Vague” Renault, Noul Austral întruchipează o generație de vehicule inteligente, adaptabile și flexibile.

Datorită datelor din hărțile disponibile în cloud și inteligenței artificiale a vehiculului, sistemele de asistență la conducere conectate activ pe Noul Austral devin predictive.

Noul Austral face viața utilizatorilor săi și mai ușoară datorită noului său serviciu de întreținere conectat.

Conectat cu platforma My Renault, oferă soluții practice pentru verificări și îndrumare la distanță. Proprietarii privați și utilizatorii profesioniști beneficiază deopotrivă de o gamă completă de servicii prin care unele funcții pot fi controlate și anumite date ale vehiculului pot fi accesate de la distanță.

Dezvăluit într-o premieră mondială digitală pe 8 martie, Noul Renault Austral va fi pus în vânzare începând cu ultimul trimestru din 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *