Menu Close

Noul Megane E-TECH electric primește 5 stele la testele EuroNCAP

Renault Megane E-Tech

Noul Megane E-TECH Electric a primit 5 stele EuroNCAP în baza protocolului de testare 2022

Noul Megane a obținut un scor de 85% pentru protecția pasagerilor adulți și 88% pentru protecția pasagerilor copii, datorită structurii sale extrem de bine echipate, cu un număr total de 7 airbag-uri. Pentru protecția celorlalți participanți la trafic scorul este de 65%, în timp ce sistemele de asistență pentru siguranță au înregistrat un scor de 79%.

Pe lângă elementele evaluate de EuroNCAP, ca parte a efortului de a oferi siguranță fără compromisuri, Noul Megane E-TECH Electric include și inovația Fireman Access dezvoltată în cadrul parteneriatului de lungă durată – de peste 10 ani – între Renault Group și pompierii francezi. Un cod QR este, de asemenea, aplicat pe parbrizul noului Megane E-TECH Electric. Codul este destinat echipelor de salvare care, scanându-l în caz de accident, pot recunoaște foarte repede că este vorba despre un vehicul electric. De asemenea, le oferă acces la informațiile structurale ale mașinii (de exemplu, locul în care sunt plasate bateria și airbag-urile, liniile pentru tăierea rapidă și fără riscuri), ceea ce înseamnă că pot economisi până la 15 minute din timpul necesar extragerii unei posibile victime a accidentului.

Fireman Access și codul QR sunt doar câteva dintre măsurile care oferă o siguranță optimă pentru cei care folosesc vehicule Renault . Garantarea siguranței utilizatorilor pe drumurile publice, precum și a angajaților la locul de muncă, reprezintă unul dintre cei trei piloni majori (împreună cu tranziția ecologică și incluziunea) a politicii de responsabilitate corporativă, socială și de mediu a Renault Group (CSR), implementată ca parte a strategiei Renaulution.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *