Menu Close

Noul Renault AUSTRAL: Revoluția la interior

Noul Renault AUSTRAL

Noul Renault AUSTRAL vă invită să descoperiți o schiță a designului său interior.

Veți descoperi un habitaclu orientat către pasageri, unde cuvintele cheie ale designerilor au fost: spațiu, dinamism și calitate. Echipa Renault Design nu a omis niciun detaliu în privința habitaclului Noului Renault Austral; inclusiv aspectul său energic, senzația de confort în interior și calitatea fără compromisuri. În plus, profită la maximum de tehnologia OpenR.

Un habitaclu spațios și modular

Noul Renault AUSTRAL are un design ce urmează tradiția SUV-urilor, dar iese în evidență prin consola sa centrală, înaltă și amplă, denumită „consolă cu un confort ridicat”. Arhitectura tabloului de bord a fost concepută pentru a oferi o impresie de finețe și spațiu, iar conexiunea cu panourile ușilor reușește să creeze cu succes senzația unei cabine de pilotaj pentru pasagerii din față. Faptul că panourile ușilor sunt înalte creează, de asemenea, un sentiment de siguranță. Designul general urmează liniile înclinate ce conferă dinamism întregului vehicul. Habitaclul este modular. Are mai multe zone de depozitare, începând cu o cotieră glisantă largă, care poate oferi spațiu suplimentar de stocare și simplifică utilizarea sistemului multimedia OpenR Link. Consola are două suprafețe mari de depozitare și un spațiu special pentru încărcarea telefonului prin inducție. În total, cabina Noului Renault Austral oferă un spațiu de depozitare de peste 30 de litri.

Pentru un efect perfect de cocon, o țesătură textilă pestriţă acoperă plafonul și stâlpii parbrizului. De asemenea, o atenţie deosebită a fost acordată confortului scaunelor. În față, fiecare persoană beneficiază de o zonă amplă, ergonomică și confortabilă. Spatele este, de asemenea, mai spațios, deoarece tunelul de transmisie a dispărut. Versatil și polivalent, Noul Renault Austral are o banchetă spate glisantă și rabatabilă, acționată cu un buton din portbagaj. Scaunele sunt gândite pentru a încuraja conversația: scaunele din față sunt conice în partea superioară, ceea ce facilitează interacţiunea între pasagerii din față și cei din spate.

Confort și tehnologie în sprijinul utilizatorului

În habitaclul lor confortabil și reconfortant, ca un cocon, pasagerii se pot relaxa și se pot bucura de experiența uimitoare pe care o oferă ecranul OpenR. Această piesă centrală din habitaclu reprezintă unul dintre cele mai mari ecrane de pe piață, unul dintre cele mai originale și, fără îndoială, cel mai ușor de utilizat. Configurația sa în formă de L se întinde pe tabloul de bord central, iar suprafața totală de afișare are 24,3 inchi (774 cm2). Este ușor de privit, ușor de atins, intuitiv și conectat. Și are comenzi pentru toate caracteristicile mașinii, ceea ce face ca habitaclulul să fie mult mai liber.

Lucrând cu sistemul Google Automotive Services, tehnologia sa avansată oferă o luminozitate și un nivel de reflexie optimizate, permițând utilizarea unui tablou de bord fără vizieră. Acest lucru eliberează spațiul și oferă un aspect minamalist foarte modern. În aceeași notă de grijă pentru estetica vizuală, ecranul încorporează orificii centrale verticale discrete. Conturul său este foarte subțire şi aflat la acelaşi nivel. Volanul pătrat, cu o ușoară aplatizare în mijloc, a fost conceput pentru a acorda prioritate plăcerii de a conduce; oferă în același timp o lizibilitate perfectă ecranului de bord. Este o parte integrantă a experienței senzoriale și vizuale a habitaclului.

Dotată cu cele mai recente soluții conectate și inteligente, interfața OpenR Link include Android Auto și Apple CarPlay, plus o funcție de căutare Google și Google Maps. 90% dintre funcțiile de care aveți nevoie în fiecare zi sunt la doar unul sau două clicuri distanță. Ecranul OpenR este la fel de neted și de simplu de utilizat precum un smartphone. Și este una dintre cele mai mari descoperiri Renault din ultimii câțiva ani, în ceea ce priveşte tehnologia la bord.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *