Menu Close

NOUL RENAULT KANGOO VAN, INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2022

Noul Renault Kangoo Van a fost ales International Van of the Year (IVOTY) 2022 de către un juriu format din 24 de jurnalişti europeni

Cea mai recentă furgonetă inovatoare de la Renault a fost recunoscută drept cel mai bun LCV dintre cele 14 vehicule ușoare lansate în ultimele 12 luni

Cu sistemul „Open Sesame by Renault” care permite un acces lateral de 1,45 metri, Noul Kangoo Van se mândrește cu o inovație care atrage atentia, pe cât de utilă, pe atât de inteligentă

Noul Kangoo Van este fabricat la fabrica Renault Maubeuge, locul în care excelența a devenit o marcă înregistrată

În cadrul galei Salonului Auto Solutrans de la Lyon premiul Internațional Van of the Year 2022 revine Noului Kangoo Van. Juriul paneuropean, format din 24 de jurnalişti de top specializaţi în vehicule comerciale, industriale şi de transport, a plasat cel mai nou van Renault în faţa celor 14 vehicule utilitare uşoare apartinand celor 11 mărci diferite care au fost lansate în ultimele luni. Pentru juriul IVOTY, principalul criteriu pentru premiul International Van of the Year este contribuția vehiculelor la standardele de eficiență, siguranță, durabilitate și mediu ale sectorului vehiculelor utilitare ușoare.

Este pentru a 4-a oară când un vehicul comercial Renault câștigă premiul IVOTY: Master (1998), Trafic (2002) și Kangoo Z.E. (2012).

NOUL KANGOO VAN, FURGONETA INOVATOARE

Noul Kangoo Van se adresează în principal flotelor, comercianților și proprietarilor de afaceri care caută un vehicul personalizat. Furgoneta inovatoare, cu un stil atletic și dinamic, prezintă:

• Încărcare ușoară cu inovația revoluționară cunoscută sub numele de „Open Sesame by Renault”; „Easy Inside Rack”, un suport interior retractabil pentru a depozita în siguranță și la înălțime obiecte lungi

• Cele mai bune caracteristici din clasă, versiunea standard având o capacitate de stocare de până la 3,9 m3. Sarcina utilă maximă de 600 kg poate fi mărită la 800 kg, iar capacitatea de remorcare este de 1 500 kg.

• Interior modern, rafinat și ergonomic, cu confort termic și acustic îmbunătățit. Spațiu de stocare de 60 L și scaune opționale pentru până la trei adulți în cabină.

• Conectivitate de ultimă generație cu noul sistem multimedia Renault EASY LINK cu afișaj de 8’’. Remarcăm și stația de andocare inteligentă pentru smartphone, încărcătorul wireless de 15 W, precum și două prize de 12 volți.

12 sisteme de asistență de ultimă generație, inclusiv asistență permanentă pentru vedere în spate, frânare activă de urgență etc

• O gamă de motoare eficiente 1.3 TCe pe benzină și 1.5 Blue dCi diesel. Ambele motoare, disponibile cu o cutie de viteze manuală în 6 trepte sau automata EDC cu 7 trepte.

FABRICA MAUBEUGE, CENTRU DE EXCELENȚĂ

Din 1997, fabrica Renault din Maubeuge, în nordul Franței, este locul de producție emblematic pentru Kangoo. Într-un efort de a industrializa producția de vehicule utilitare și minivan Kangoo, Renault a investit 450 de milioane de euro. Investiția a fost folosită pentru:

  • o nouă linie de presă High Speed XXL concepută pentru ștanțarea pieselor foarte mari
  • 630 de roboți de tablă noi, roboți noi de aplicare și o nouă linie de control a calității vopselei
  • modernizarea instalațiilor de asamblare cu aprovizionare cu piese full-kitting
  • o nouă linie de finisare
  • un nou atelier de asamblare a bateriilor

Metoda full-kitting face posibilă sortarea și transportul pieselor până la marginea liniei, în mod automat, folosind cărucioare ghidate cu sârmă. Asamblarea bateriilor pregătește sosirea modelului electric al noului Kangoo Van (primăvara anului 2022).

RENAULT KANGOO, O ADEVĂRATĂ POVESTE DE SUCCES

De la lansarea sa în 1997, Renault a produs 4,3 milioane de Kangoo la nivel mondial. Atât versiunea pentru pasageri, cât și versiunea de vehicul utilitar, au fost un succes de-a lungul a trei generații.

Noul Renault Kangoo Van, International Van 2022, va fi disponibil și în versiune electrică din primăvara anului 2022, iar in versiunea lungă, mai târziu.

La APAN, dealerul tău Dacia, Renault și Nissan, suntem de 30 de ani Mereu În Mișcare și avem ca principală misiune îndeplinirea celor mai exigente cerințe, prin servicii și produse de înaltă calitate.

Urmărește-ne pe Facebook pentru cele mai proaspete informații din domeniul auto sau vizitează-ne în showroomul din Brăila, pe DN22B (Șoseaua Dig) km 4, sau Galați, de pe Bulevardul George Coșbuc 148 sau în pentru a găsi împreună cea mai bună ofertă pentru tine și nevoile tale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *