Menu Close

Noul Austral – un SUV atletic și tehnologizat al gamei Renault

Renault Austral

Este ultima dezvăluire înainte de prezentarea digitală care va avea loc în premieră mondială pe 8 martie. După ce și-a arătat silueta camuflată și interiorul elegant, noul Renault Austral vine cu un teaser final sub forma unei schițe de design.

Noul Austral este atletic, senzual și tehnologizat, încorporând toate semnele distinctive ale unui SUV. Designerii și-au dorit să îi confere o personalitate puternică, șic, dar și atletică, capabilă să reflecte reînnoirea unui brand modern.

Toate caracteristicile unui SUV

Noul model are un stil foarte modern. Roțile sale mari îi subliniază silueta atletică printr-o linie a capotei plasată aproape de pasajele roților – o reușită ce conferă putere și caracter vehiculului. Noul Austral are, de asemenea, toate caracteristicile specifice SUV-urilor: scuturile de protecție față și spate contrastante, protecții la impact lateral și praguri, garda la sol înaltă și linia inferioară a geamurilor, de asemenea înaltă, toate asigurând protecția pasagerilor.

“Am proiectat exteriorul Noului Austral pe baza limbajului „senzual tech” al mărcii Renault. Rezultatul este o combinație de forme generoase, cu umeri curbați, laturi proeminente și detalii tehnice subtile, cum ar fi luminile high-tech, care îi întăresc designul distinctiv.”

Agneta Dahlgren, Renault Design Project Director

Parte frontală distinctivă și semnătură luminoasă recognoscibilă

Partea frontală a Noului Austral combină dinamismul cu rafinamentul. Grila mare în carouri este străbătută, în partea de sus, de o linie cromată orizontală care se prelungește la exterior, până spre faruri. Acest element de design lărgește vizual partea din față a vehiculului, oferindu-i o notă de eleganță și rafinament.

În centru, noul logo Renault „Nouvel’R” subliniază personalitatea modernă a vehiculului.

100% LED, iluminatul Noului Austral este atent proiectat și se remarcă prin modernitate. În față, Noul Austral încorporează semnătura luminoasă caracteristică modelelor Renault, în forma literei C. Actualizată, semnătura conferă vehiculului un aspect tehnic, adăugându-i personalitate și intensificând-i designul atletic.

Proporții fără precedent și profil aerodinamic

Dimensiunile Noului Austral oferă senzația de spațiu, robustețe și sportivitate întărită de unghiul de înclinare a lunetei. Liniile proeminente din partea superioară a pasajelor roților oferă vehiculului structură.

În partea inferioară, o cută marcată trece pe lateral și coboară spre capacele roților, intensificând asftel structura și dinamismul siluetei.

În partea superioară a geamurilor laterale, rama din oțel inoxidabil lustruit a lunetei adaugă intensitate liniei înclinate a plafonului și suprafețelor de sticlă, formând o curbă dinamică până spre hayon.

Admisiile de aer centrale și laterale de pe bara de protecție față, curbura plafonului și liniile sculptate care străbat părțile laterale subliniază vizual eficiența aerodinamică.

Premiera mondială digitală a Noului Renault Austral va avea loc marți, 8 martie 2022, începând cu ora 10:30. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *