Menu Close

Noua generație Nissan X-Trail a debutat oficial în Japonia. Urmează Europa

Nissan a lansat, pe piața locală din Japonia, cea de-a patra generație a modelului X-Trail. Aceasta va ajunge și pe Bătrânul Continent, cel mai probabil cu un sistem de propulsie hibrid.

Constructorul japonez de automobile a publicat primele imagini și informații despre a cea de-a patra generație a SUV-ului X-Trail, destinată pieței din Japonia.

Aici, clienții au la dispoziție o singură motorizare hibrid, cu două roți motrice sau tracțiune integrală e-4ORCE. Aceeași configurație va fi regăsită, cel mai probabil, și pe modelul european.

Sistemul de propulsie integrează un motor de 1.5 litri, pe benzină, și a doua generație a sistemului e-POWER. Nissan promite îmbunătățiri în ceea ce privește puterea și zgomotul agregatului termic.

Potrivit constructorului asiatic, unitatea cu combustie internă joacă rol de generator pentru motoarele electrice. Totodată, sistemul de tracțiune integrală e-4ORCE este identic cu cel folosit de modelul cu zero emisii Ariya.

Noua generație Nissan X-Trail este dezvoltată pe arhitectura CMF-C, pe care o împarte cu Mitsubishi Outlander. Din punct de vedere estetic propune, printre altele, lumini frontale duble, grilă cromată și, cel puțin în Japonia, 12 nuanțe exterioare.

La interior, pasagerii vor regăsi un instrumentar de bord digital, cu ecran de 12.3 inch, sistem multimedia cu display de 12.3 inch și un Head-up Display de 10.8 inch.

Noul X-Trail este disponibil în configurație cu 5 sau 7 scaune.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *