Menu Close

Dacia anunta noile preturi

Noua Dacia Sandero 2021 APAN

DACIA ANUNȚĂ PREȚURILE PENTRU NOILE MODELE LOGAN, SANDERO ȘI SANDERO STEPWAY

• Prețurile noilor modele pornesc de la 8.400 de Euro pentru Noul Logan, 8.600 de Euro pentru Noul Sandero și 12.050 de Euro pentru Noul Sandero Stepway.

• În săptămânile următoare, noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway vor fi disponibile pentru precomandă.

Cu cea de-a treia generație a modelelor Logan, Sandero și Sandero Stepway, Dacia reînnoiește simultan trei din modelele sale emblematice și redefinește automobilul practic și contemporan, care se adresează nevoilor reale ale clienților, la prețul corect.

Noile modele propun un design complet nou, un plus de modernitate, polivalență, o gamă mai bogată de echipamente, fără a uita spiritul și atributele de fiabilitate ale modelelor anterioare.

Construite pe o platformă nouă, cele trei modele beneficiază de un nivel superior de siguranță activă și pasivă și de noi motorizări, printre care o variantă cu alimentare mixtă Benzină/GPL. La toate acestea se adaugă o nouă cutie de viteze automată și o cutie de viteze manuală cu 6 trepte.

Dacia anunță prețurile pe piața din România pentru noile vehicule

Logan și Sandero sunt disponibile cu trei motorizări, din care două pe benzină (cu puteri de 65 CP, respectiv 90 CP) și o motorizare mixtă benzină-GPL, de 100 CP, sub denumirea comercială ECO-G. Ambele modele dispun de trei nivele de echipare (Access, Essential și Comfort), oferind astfel un răspuns adecvat pentru așteptările și necesitățile unor categorii largi de clienți atât particulari cât și persoane juridice.

Pentru Logan, prețurile variază între 8.400 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Access, cu motorul SCe de 65 CP și 12.950 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Comfort echipată cu motorul TCe 90 CVT.

În cazul Sandero, versiunea Access, echipată cu același motor SCe de 65 CP, este disponibilă la prețul de 8.600 de Euro, în timp ce versiunea Comfort cu motorul TCe 90 CVT afișează un preț identic cu cel al versiunii echivalente a modelului Logan (12.950 de Euro, cu tot cu TVA).

În ceea ce privește modelul Sandero Stepway, acesta este propus în două versiuni de echipare (Essential și Comfort), cu motoarele TCe de 90 CP și ECO-G de 100 CP.

Prețurile variază între 12.050 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Essential cu motorul TCe de 90 CP și 14.050 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Comfort, cu motorul TCe 90 CVT.

Toate modelele beneficiază de garanția de 3 ani sau 100.000 km, iar primele livrări sunt programate în cursul lunii decembrie 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *