Menu Close

AUSTRAL – Renault dezvăluie numele noului său SUV

Austral

Renault a anunțat că în primăvara lui 2022 va lansa un SUV compact care se va numi Austral; acesta va înlocui în gamă modelul Kadjar, care a fost lansat în 2015.

  • Înlocuitor pentru Renault Kadjar
  • Platformă comună cu Nissan Qashqai
  • Posibile opțiuni de motor hibrid
  • Probabil că va folosi tehnologia infotainment de la Captur
  • Se va vinde la mijlocul anului 2022

Austral – această alternativă la Volkswagen Tiguan și Mazda CX-5 își va împărtăși platforma cu Nissan Qashqai și este probabil să fie oferită cu opțiuni de motorizare hibridă.

Noua ofertă a mărcii Renault în categoria SUV-urilor compacte va oferi noi tehnologii și plăcerea de a conduce responsabil. Poate transporta confortabil până la 5 pasageri și are o lungime de 4,51 m.

Cu acest model, Renault își continuă ofensiva pentru a recâștiga segmentul C. Această ofensivă a debutat odată cu lansarea Arkana, și în curând, cu Noul Megane E-TECH Electric.

Provenit din latinescul „australis”, AUSTRAL este un cuvânt care rezonează în multe limbi europene, inclusiv franceza, aspect important pentru un brand mândru de rădăcinile sale.

Sylvia Dos Santos, Manager Strategy Naming Model în cadrul Departamentului de Marketing Global Renault, explică:

AUSTRAL evocă vitalitatea și căldura emisferei sudice. Este un nume care invită la călătorie și este perfect pentru un SUV. Fonetica sa este armonioasă, echilibrată și ușor de pronunțat de oricine, pentru că ne dorim să fie internațional.

Consultați articolul „Povestea numelui AUSTRAL”, pentru a descoperi secretele din spatele strategiei Renault de a-și denumi modelele.

DESPRE RENAULT

Renault, marcă istorică de mobilitate și pionier al vehiculelor electrice în Europa, a dezvoltat întotdeauna vehicule inovatoare. Prin planul strategic „Renaulution”, Renault s-a angajat într-o transformare ambițioasă, generatoare de valoare, îndreptându-se către o gamă mai competitivă. Ambiția sa este de a întruchipa modernitatea și inovația în tehnologie, energie și servicii de mobilitate în industria auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *